Suntem ENERGIE

Ajutăm companiile în care credem să obțină rezultate. Să vă arătăm cum.

Suntem o agenție virtuală de content

Pentru tine, asta înseamnă că suntem gata când vei fi și tu. Pentru că nu avem ore de birou tradiționale și nici o clădire la care să ajungem în fiecare dimineață, suntem aici doar atunci când ai nevoie de noi. Acesta este modul nostru de a livra cât mai creativ și de a fi prietenoși cu bugetul companiei tale. Ca echipă, am creat o agenție de writing ci copywriting din nimic altceva decât din munca grea (dar frumoasă), persistență și o pasiune serioasă pentru a scrie.

Direct de pe "băncile" departamentelor de marketing

Avem background intens in departamente de marketing și cunoaștem provocările din această zonă. De aceea avem încrederea să te susținem. Pentru că vindem ceea ce știm că te ajută și facem asta în fiecare zi.

01

100% creativitate infuzată

Avem norocul de a avea alături de noi minți creative cărora le place să rupă bariera celor realizabile.

02

Livrare rapidă

Calitatea vine întotdeauna pe primul loc, dar și viteza este importantă. Viteza generează productivitate și îmbunătățește concentrarea.

03

Recompensăm fidelitatea

Experiența clienților este foarte importantă pentru noi. Dacă ai nevoie de mult, îți vom oferi susținere. Dacă te întorci, îți vom recompensa loialitatea.

Cine suntem

"Suntem RiseWord, o sinergie specifică a obsesiv-compulsivilor de treabă bine făcută și a dependenților de cafea și ciocolată. Ne inspirăm din gama noastră eclectică de interese și ne alimentăm munca cu un amestec de energie ridicată și optimism. Înarmați cu motivație intrinsecă, spirit de explorare a globului și pasiune autentică pentru viață, tehnologie și modul în care funcționează lucrurile, credem că avem mijloacele de a înțelege multe modele de afaceri diferite și de a furniza conținut ce va crea zumzetul necesar companiei tale."

Simona Drăgoi
Founder
Cum am pornit

Cu experiență în cuvinte și ambiția de a susține povești

Am pornit cu o pasiune pentru noutate și cu impulsul de a crea un canal de abordare a clienților tăi contemporan, care să ajute companiile, antreprenorii și brainstormers people să stabilească tendințele în comunicarea ideilor și viziunilor către o piață clar definită și să-și extindă acoperirea la nivel global. Mereu ajustat și actualizat cu cele mai recente tendințe și practici de marketing digital, creăm o muncă ce își propune să fie nouă, transparentă și care să ofere rezultate.

Ce așteptări poți avea

Considerăm că factorul X în orice campanie de succes este un conținut bine scris, plin de personalitate, încadrat într-o grafică faină și expus într-un website cu funcționalități pe măsură. Abilitatea noastră pentru cuvinte ne oferă stimulentul de a cerceta în detaliu orice subiect, de a scrie pe genuri, de a ne adapta la orice stil de scriere pentru a transmite corect mesajul pe care ți-l dorești către publicul tău țintă. Iar pasiunea pentru design și tehnologie ne susțin în a livra un produs complet de 360 grade, care va reveni către tine cu noi oportunități.

Trimite un mesaj echipei noastre de specialiști

Înainte de a ne pune capetele la contribuție, spune-ne câteva lucruri
despre proiectul tău.